mandag 3. mai 2010

Liten oppdatering..

Har vært lite kortlaging i det siste.. Dagene flyr avsted. Våren er kommet for fult, hagen trenger pleie, bryllupet til min beste vennine og hennes kommende mann er rett rundt hjørnet og som forlover styrer jeg også med utdrikkningslag. Så dagene eller inspirasjonen har ikke strukket helt til..

Holder også på å pusse opp et rom i under etg. hvor alt av hobbyting skal få bo.. Har brukt helgen på å få ryddet ut og kastet div fra det rommet.. Alt man finner, og ikke minst, ALT man sparer på! Vel, rommet er "nesten" tomt.. Og eneste som mangler er å pusse ned alle sparkel flekkene og male veggene før jeg begynner å flytte inn.. forhåpentligvis så vil inspirasjonene flyte fritt og nye kort og kreasjoner vil dukke opp i bloggen etterhvert.

søndag 24. januar 2010

Bursdagskort/ Birthday! :D

Jeg har i dag laget et bursdagskort til bestevenninen min. Ideen til kortet hentet jeg herfra. Mange fine ideer på den siden der!

Today I made a birthday card for my bestfriend, the idea I got from this place. There is a lot of great ideas on this site!


Forsiden, som på bildet står oppreist mot pynt på bunnen av kortet. / The front of the card is standing on some decor on the bottom.





Innsiden av kortet med hilsning, dette er bunnen man ser litt av på bildet over. Bildet kom selvsagt feil vei, menmen. / The inside with a personal greeting. This is the bottom of the card you can see a little of on the picture above. The picture got somwhow turn, but you get the point I guess. ;)



 
 

onsdag 13. januar 2010

Bryllups invitasjoner/ Wedding invitations

Her er litt av grunnen til at jeg ikke har oppdatert bloggen med nye kort i det siste. Min bestevennine Emma skal gifte seg i juli, og spurte meg om jeg kunne hjelpe henne å lage invitasjoner, noe jeg selvsagt sa ja til. Vi har vært frem og tilbake på hvordan hun ville ha dem, men til slutt ble dem altså ferdige! Nå mangler bare bordkort.

This is some of the reason that I have not updated the blog with new cards lately. My bestfriend Emma is getting married in july, and she asked me to help her with making the invitations, something I ofcourse said yes to. We have been back and forth on how she wanted them to be, but at last we are now done with the invitations! Now we just have to make the tablecards.

Invitasjonene og konvolutter for sending./The invitations and the envelopes.





Baksiden av invitasjonene./ The back of the invitations. 

 









Detaljer/Details

Blomsten er en die fra Quickutz, "pop up flowers" settet./The flowe is a die from Quickutz, "pup up flowes" set.










Innbydelse stempelet er fra Kort og Godt. / The "innbydelse" (Invitation) stamp is from Kort og Godt.





Her har vi brukt JustRite stempelet og laget et monogram./ Here we used the JustRite stamps and made a monogram.

torsdag 7. januar 2010

Nytt år, nye utfordringer

Håper alle har hatt en riktig så fin jul og nyttårs feiring!

Det har ikke blitt så mye jobbing med kort her i heimen, jeg holder for tiden på med bryllups invitasjoner for min bestevennine. Skal nok få vist litt av dem her også når dem er ferdig. Så er det jo bordkortene etter det.

I hope everyone have had a nice christmas and new year celebration!
It have not been to much work with cards here, at the time I'm working on some wedding invitations for my bestfriends wedding. Some photos of them will probably come to, we just have to get them done first. After that we're gonna make the tablecards..

fredag 25. desember 2009

Julen er heeerlig!

Julaften er forbi, jeg er blitt lykkelig eier av 60 Touch Twin Markers tusjer OG en ny stol til hobbyhjørnet!
Tusjene er herlige å fargelegge med, og jeg har alerede testet dem på flere stempelmotiv! Og stolen er herlig å sitte i!

Christmaseve is over, I have become a happy owner of 60 Touch Twin Markers and a new chair for my hobbycourner!
The markers are really good, and I have already tried them on sevral stamped motives! And the new chair is wounderful!

Touch Twin Markers:




Jeg er ganske glad i Whiff of joy stemplene, og det er de som har blitt prøvd ut her. Beklager det dårlige lyset!/Here is four Whiff of joy stamps that I have colored today. Sorry for the bad lights! :




Henry the mouse, close up/Nærbilder:


Denne ble litt mørk syntes jeg, men ble jo ikke SÅ gal.. / I think this one got a bit dark, but now I know which color to use next time, and as you see on the pic over I got it a bit better..






I hope you all have had a great christmas, and will have a wounderfull ending of 2009!

Happy Holidays!

tirsdag 1. desember 2009

Shopping

Jeg har hatt en lang shopingpause nå, og følte trangen for å kjøpe et par nye julestempler og litt annet stæsj. Jeg liker veldig godt Papirloftet og Bikuben, jeg har ikke handlet mye derfra, men de gangene jeg har gjort det, har jeg vært gledelig overrasket både med tanke på service og hvor fort pakken kommer!
Vel, på søndag klarte jeg ikke vente lenger, og skulle sende bestillingen til Papirloftet, (Jeg er stadig innom å fyller opp både handle- og ønskeliste...) og oppdaget at flere av tingene jeg måtte ha for å gjennomføre planen om juleglede gaver var utsolgt! *sukk* Vel, det endte med at jeg tok en titt hos Bikuben hvor de hadde disse tingene, men ikke de stemplene jeg ville ha, dermed endte det med en bestilling hos papirloftet og en hos bikuben. Jeg eeelsker å handle på nett, pakker i posten er ganske gøy! :D

I dag er begge pakkene her! Da jeg gikk ut i dag så jeg pakken fra papirloftet i postkassa, glede! :D Dum som jeg var sjekket jeg ikke gjennom de 10kg med reklame, for når jeg kom hjem og tok alt med meg inn fant jeg også en hentelapp som jeg antar er fra bikuben.. Så må ut igjen å hente den..

Så, til dere som leter etter en hobbybutikk på nett, så kan jeg anbefale både Papirloftet og Bikuben! Jeg er iallefall strålende fornøyd med dem begge. Jeg har også opplevd at det jeg har kjøpt ikke var riktig hos dem begge, ene var min feil den andre gangen var produsenten sin feil, men ingen av butikken var vanskelige når jeg tok kontakt med dem.

Linker til nettbutikkene finner dere på siden her. ;)

Og her er innholdet i pakkene:




søndag 1. november 2009

Bursdagskort til en vennine

I helgen hadde en vennine bursdag, og da ble det selvsagt et hjemmelaget kort til henne.

This weekend one of my friend had birthday, and I had to make her a handmade card.


Forsiden med sløyfe for å lukke kortet. /The outside of the card, with a ribbon to open/shut the card.

Innsiden, det hvite panelet er ikke lim på, da vi ville skrive på det før jeg festet det. / The inside of the card. The white panel is not glued on in the picture, me and my friend wanted to write a greeting on it first.





tirsdag 13. oktober 2009

Bursdagskort

Enda et bursdagskort, dette skulle gis til en dame som var veldig glad i fargen blå, samtidig skulle kortet ha en romantisk stil.

Another birthday card. This card will be given to a lady who likes the color blue and in a romantic style.







Pyramide 2

Pyramide kort nr 2. Kortet hadde ingen spesiell anledning.

This card was not for a special event, it was just a card that would say that the giver cares.







Pyramide kort

Da har jeg igjen hatt en bestilling på kort, og atter en gang pyramide kort. Kjempe gøy at folk liker disse! De kan være litt vanskelig å få dekorert riktig og ulikt, men det går no.

Once again I have had a order on cards, this time it was two pyramid cards, it is fun that people like these so much! They can be a little hard to decorate rigth and unique but I did manage to do it.

Bursdagskort/Birthday card: